Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Проєкти рішень селищної ради №- «Проекти рішень 71 чергової сесії»

Кількість переглядів: 452
Скликання: 7
Сесія: 71 чергова
Тип документу: Проєкти рішень селищної ради
Дата: 06.09.2019
Номер документу: -
Назва документу: Проекти рішень 71 чергової сесії
Прикріплені файли:
  1. Про доповнення плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік (0.06 МБ)
  2. Про внесення змін до рішення Калитянської селищної ради від 03.09.2019 №1105-69позач.-VII (0.04 МБ)
  3. Пропозиції на зміни 26.09.19 (0.05 МБ)
  4. Про надання згоди на дострокове розірвання договору оренди на нежитлове приміщення, що належить до комунальної власності Калитянської селищної ради з ФОП Сандуленко І.В. (0.03 МБ)
  5. Земельні проекти рішень (0.03 МБ)
  6. Про надання ТОВ «МАНАСА» дозволу на заключення договорів оренди земельних ділянок комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.02 МБ)
  7. Про створення та функціонування груп продовженого дня в закладах загальної середньої освіти Калитянської селищної ради у 2019/2020 навчальному році (0.02 МБ)
  8. Про надання дозволу на укладення договору про надання у тимчасове користування захисної споруди (0.02 МБ)
  9. Про створення та функціонування груп продовженого дня в закладах загальної середньої освіти Калитянської селищної ради у 2019/2020 навчальному році (0.02 МБ)
  10. Про внесення змін до структури та штатного розпису Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) “Зірочка” Калитянської селищної ради Броварського району Київської області та затвердження структури та штатного розпису Дошкільного навчального заклад (0.03 МБ)
  11. Про повторний розгляд заяви Білошицької Е.Ю. щодо виділення земельної ділянки по вул.. Каштанова в с. Заворичі . (0.02 МБ)
  12. Про надання дозволу на продовження дії договору оренду на нежитлове приміщення з ПАТ «Укртелеком» Київська міська філія (Семиполки) (0.02 МБ)
  13. Про надання дозволу на продовження дії договору оренду на нежитлове приміщення з ПАТ «Укртелеком» Київська міська філія (Калита) (0.02 МБ)
  14. Про надання дозволу на продовження дії договору оренди комунального майна з ПАТ «Укртелеком» Київська міська філія (0.02 МБ)
  15. Про надання дозволу на укладення договору оренди на нежитлове приміщення, що належить до комунальної власності Калитянської об'єднанної територіальної громади з Юрченко Д.Ю. (0.03 МБ)
  16. Про надання дозволу на укладення договору оренди на нежитлове приміщення, що належить до комунальної власності Калитянської об'єднанної територіальної громади з Пархоменко Н.М. (0.03 МБ)
  17. Про надання дозволу на укладення договору оренди на нежитлове приміщення, що належить до комунальної власності Калитянської об'єднанної територіальної громади з Голодюк Б.І. (0.03 МБ)
  18. Про доповнення переліку проєктів, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад в 2019 році. (0.03 МБ)
  19. Перелік проєктів, що можуть реалізовуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році в Калитянській об’єднаній територіальній громаді (0.03 МБ)
  20. Про затвердження періоду реалізації проекту «Капітальний ремонт спортивної зали Громадського центру за адресою: провулок Ювілейний, 4/А в смт. Калита Броварського району Київської області» (0.04 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь