Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Проєкти рішень виконавчого комітету №- «Проєкти рішень виконавчого комітету КАЛИТЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VІІI СКЛИКАННЯ на 22 червня 2021 року»

Кількість переглядів: 128
Скликання: Виконавчий комітет
Сесія: 22 червня 2021 року
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 11.06.2021
Номер документу: -
Назва документу: Проєкти рішень виконавчого комітету КАЛИТЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VІІI СКЛИКАННЯ на 22 червня 2021 року
Прикріплені файли:
  1. Про погодження найменування новоствореної вулиці в СТ «Ромашка» (0.03 МБ)
  2. Про надання погодження на розміщення мереж (в с. Заворичі для приєднання до електричних мереж електроустановок базової станції мобільного зв’язку) (0.03 МБ)
  3. Про надання погодження на розміщення мереж (електроустановок індивідуального житлового будинку, Компанець М.Є. по вул. Зернова) (0.03 МБ)
  4. Про надання погодження на розміщення мереж (електроустановок індивідуального житлового будинку, Гальченко О.П.) (0.03 МБ)
  5. Про надання погодження на розміщення мереж (електроустановок житлового будинку з будівельними струмоприймачами Корчевська З.В. та Турчин Л.І. по вул. Турчиновського) (0.03 МБ)
  6. Про внесення змін до складу тендерного комітету Виконавчого комітету Калитянської селищної ради (0.02 МБ)
  7. Про погодження внесення змін до договору оренди комунального майна, укладеного з фізичною особою-підприємцем Пархоменко Н.М., в частині зміни площі орендованого майна (0.02 МБ)
  8. Про намір передати в оренду майно, що належить до комунальної власності Калитянської територіальної громади за адресою пров. Ювілейний, 4, смт. Калита, Броварського району, Київської області (0.02 МБ)
  9. Про намір передати в оренду майно, що належить до комунальної власності Калитянської територіальної громади за адресою: вул. Шевченка, 21, м. Бровари, Київської області (0.03 МБ)
  10. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 26.09.2017 р. №198 «Про уповноваження посадових осіб на складання протоколів про адміністративні правопорушення та затвердження Інструкції з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушенн (0.02 МБ)
  11. Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу селищного бюджету на 2022 - 2024 роки (0.05 МБ)
  12. Додаток до Проєкту рішення Про надання погодження на розміщення мереж (в с. Заворичі для приєднання до електричних мереж електроустановок базової станції мобільного зв’язку) (0.37 МБ)
  13. Додаток 1 до Проєкту рішення Про надання погодження на розміщення мереж (електроустановок індивідуального житлового будинку, Гальченко О.П.) (0.4 МБ)
  14. Додаток 2 до Проєкту рішення Про надання погодження на розміщення мереж (електроустановок індивідуального житлового будинку, Гальченко О.П.) (0.31 МБ)
  15. Додаток 3 до Проєкту рішення Про надання погодження на розміщення мереж (електроустановок індивідуального житлового будинку, Гальченко О.П.) (0.24 МБ)
  16. Додаток до Проєкту рішення Про надання погодження на розміщення мереж (в с. Заворичі для приєднання до електричних мереж електроустановок базової станції мобільного зв’язку) (0.33 МБ)
  17. Додаток до Проєкту рішення Про надання погодження на розміщення мереж (електроустановок індивідуального житлового будинку, Компанець М.Є. по вул. Зернова) (0.5 МБ)
  18. Про внесення змін до рішення Виконавчого комітету Калитянської селищної ради від 19.01.2021 р. № 04 «Про утворення адміністративної комісії та затвердження Положення про адміністративну комісію при виконавчому комітеті Калитянської селищної ради» (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь