Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Інформація про проведення Ярмарку професій

Дата: 22.04.2019 13:50
Кількість переглядів: 632

В Броварському міськрайонному центру зайнятості  18 квітня 2019 року відбувся весняний Ярмарок професій. Відвідали захід 15 шкіл Броварів та району, всього 515 учнів, а також вчителі, батьки, гості Ярмарку, та представники ЗМІ та броварського міськрайонного радіомовлення.  

 У заході також взяли участь 36 навчальних закладів міста Києва та Броварів: Національний університет харчових технологій, Європейський університет, Національний транспортний університет, Інститут ім.. І.Сікорського, КНІ міського господарства ім. В.І. Вернадського, Київський НУ будівництва та архітектури, Київський медичний університет, Київське вище ПТУ деревообробки, КД коледж туризму та готельного господарства, коледж геолого-розвідувальних технологій КПУ ім.. Т.Шевченка, Київський медичний коледж ім.. П.І.Гаврося, міжрегіональний центр ювелірного мистецтва та багато інших. На Ярмарку професій навчальними закладами були представлені інформаційні матеріали щодо підготовчих курсів, умов навчання, перспективних спеціальностей, наявних факультетів та вартості навчання в учбових закладах. Представники навчальних закладів привезли з собою інформаційні листівки та буклети, тому всі бажаючі мали змогу взяти з собою всю необхідну інформацію та більш детально ознайомитися з нею.

Також у учнів та гостей Ярмарку професій була можливість  пройти міні майстер-класи по виготовленню солодощів, та подивиться на робота, зробленого студентами навчального закладу, якій грає на синтезаторі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь