Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Про проведення професіографічної екскурсії на підприємстві

Дата: 02.05.2019 15:42
Кількість переглядів: 666

Старшокласникам часто бракує інформації, що стосується питань професійного вибору в сучасних соціально-економічних умовах, щоб запобігти помилок у виборі професій, необхідна не тільки теоретична інформація а також практична, а головне дати можливість школярам безпосередньо познайомитися з професіями, отримати інформацію з першоджерел, поспілкуватися з фахівцями своєї справи.

26 квітня 2019 року Броварським міськрайонним центром зайнятості спільно з виробничим підрозділом Київського головного матеріального складу «Південно-Західна залізниця» Броварський район, с. Шевченкове, вул. Польова 5, була проведена професіографічна екскурсія на підприємстві серед учнів Семиполківського НВК ,були присутні 15 учнів та керівник групи.

На початку зустрічі з учнями провели інструктаж, як треба себе поводити на виробничому підприємстві. Була надана інформація про ситуацію, що склалася на локальному та регіональному ринках праці, характеристика актуальних на ринку праці професій, які використовуються на даному підприємстві (соціально-економічне значення професії, вимоги професії і роботодавця до працівника, характеристика умов праці, перспективи кар’єрного зростання, можливості проходження на підприємстві виробничої практики), під керівництвом досвідчених фахівців учні ознайомились з роботою складу, на запитання отримали цікаві та професійні відповіді. На завершення фахівець Броварського центру зайнятості розповіла про інформаційні ресурси служби зайнятості «Моя професія: консультаційна мережа», та Платформу з професійної орієнтації та розвитку кар’єри, які можуть зацікавити учнівську молодь і допомогти у виборі професії. Ми впевнені організація таких професіографічних екскурсій розширює світогляд учнів та допомагає у виборі майбутнього професійного шляху.

Фото без описуФото без описуФото без опису                                         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь