Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Подавайте звітність до ДПІ в електронному вигляді

Дата: 09.09.2020 16:18
Кількість переглядів: 454

Станом на 01.09.2020 відсоток подання звітності в електронному вигляді по місту Бровари складає  89,8%, по  Броварському району - 87,7%.

У зв’язку з продовженням обмежувальних заходів, запроваджених Постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV- 2» зі змінами, внесеними Постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 року № 500, Броварське управління ГУ ДПС у Київській області нагадує платникам податків – суб’єктам господарювання та громадянам, про переваги  подання звітності та отримання адміністративних послуг  в електронній формі використовуючи можливості сервісу  «Електронний кабінет» (вхід здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua).

За допомогою інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний кабінет» забезпечується цілодобове надання спектру безкоштовних електронних послуг без відвідування центрів обслуговування платників, забезпечується в режимі реального часу доступ до інформації з реєстрів та електронних систем.

Для інформування платників у відповідному розділі Електронного кабінету розміщуються інформаційні повідомлення стосовно максимального використання дистанційного формату спілкування з контролюючими органами.

Для надання допомоги платникам податків у розділі «Новини» відкритої частини Електронного кабінету розміщено серію відеоуроків, в яких роз’яснюється як правильно користуватися електронними сервісами.

Також відеоуроки розміщено на веб-сайті ДПС в рубриці Головна > Медіа - центр > Новини > «ДПС розпочинає серію відеоуроків про те, як користуватися Е-сервісами» (посилання: https : //tax. gov. ua/media-tsentr/novini/412310.html).

Електронні ключі для входу до приватної частини Електронного кабінету можна отримати в режимі on-line через Privat24 (для клієнтів AT КБ Приватбанк) > Усі послуги > Бізнес > Електронний цифровий підпис, там же розміщено відеоінструкцію (посилання: https://privat24.privatbank.ua/p24/web/#acsk).

 

Броварське управління ГУ ДПС у Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь