Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Фахівцями центрів обслуговування платників Броварського району з початку року надано відвідувачам понад 6 тисяч безоплатних адміністративних послуг

Дата: 30.04.2021 11:09
Кількість переглядів: 310

Так, працівниками Броварської ДПІ в січні – квітні ц.р. платникам надано 4555 адміністративні  послуги, зокрема, видано 1700 карток платників податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників. За відповідними запитами 583 громадянам видані  відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

З початку року проведено реєстрацію  платниками єдиного податку 948 суб’єктів  господарювання-фізичних осіб та  надано 749 витягів з реєстру платників єдиного податку.

Крім вищезазначеного, фахівці ЦОПу Броварської ДПІ  з початку 2021 року зареєстрували   159  реєстраторів розрахункових операцій та 364 книги обліку розрахункових операцій.

Для зручності платників податків Броварського району, відповідні адміністративні  послуги надаються за місцем  реєстрації платника в ЦОПах Згурівської та Баришівсько-Березанської ДПІ, де з початку року надано понад 1,6 тисяч адміністративних послуг.

Нагадуємо, перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників Головного управління ДПС у Київській області можна переглянути за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Інформацію  з питань режиму роботи ЦОПів Броварського району та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном              (04594)7-20-90.

Разом з тим, для забезпечення запобіганню поширенню захворювання на COVID- 19, в чергове, звертаємо увагу громадян що отримати якісні адміністративні  послуги можливо в  онлайн - режимі використовуючи сервіс  «Електронний кабінет».  Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.

Кореспонденцію та звітність можна, також, надіслати поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення на адреси ДПІ Броварського району: м. Бровари, вул. Київська буд.286; смт. Баришівка, вул. Київський шлях буд.48; смт. Згурівка, вул.Українська, буд.19.

 

Броварський сектор організації роботи

організаційно - розпорядчого управління ГУ ДПС у Київській області

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь