Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Для чого потрібні Soft Skills?

Дата: 29.06.2021 11:44
Кількість переглядів: 369

В Броварському міськрайонному центрі зайнятості безробітних часто запрошують на семінари та вебінари з «Підготовки резюме», де учасники заходу запитують для чого потрібні Soft Skills, та вважають головними для роботодавців, при пошуку роботи, професійні знання та вміння. Але не менш важливі й Soft Skills — універсальні непрофесійні якості, які допомагають нам взаємодіяти між собою в команді незалежно від сфери діяльності. Такі навички потрібні для кожної роботи, основні з яких включаються в опис вакансій, та допомагають швидше адаптуватися до змін на ринку праці та переорієнтуватися в разі втрати актуальності вашої сфери зайнятості.

Які ж навички розвивати? Про це, та багато іншої цікавої інформації учасники дізналися на он-лайн вебінарі "Soft skills для працевлаштування: чим зацікавити роботодавця?», який було проведено фахівцем відділу організації профорієнтації Київського обласного центру зайнятості Іриною Ростовіковой. У заході взяли участь особи, які перебувають на обліку у Броварському центрі зайнятості, та учасники які шукають роботу з різних  центрів зайнятості.

Ви можете прийняти участь у безкоштовному он-лайн вебінарі "Soft skills для працевлаштування: чим зацікавити роботодавця?», "Емоційний інтелект: затребувані навички майбутнього", «Підготовка резюме» та ін.

За докладнішою  інформацією Ви можете звернутися  до Броварського міськрайонного центру зайнятості за адресою: м. Бровари вул. Ярослава Мудрого,92; тел. (04594) 66421


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь