Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Новини

30 Червня, 2022 р., 13:53
Шановні колеги! Інформуємо про можливості отримання безкоштовної допомоги онлайн від  Міжнародної громадської організації "Міжнародний центр розвитку та лідерства"  -  сайт - https://ildc.org.ua/, телеграм - https://t.me/ildc_info
15 Червня, 2022 р., 15:58
15 червня 2022 року стартує другий етап програми грошової допомоги «Спільно», яку надає Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки Міністерства соціальної політики України. Відтепер участь у програмі зможуть взяти всі родини, які виховують трьох і більше дітей до 18 років, а також ті, хто має принаймні одну дитину з інвалідністю до 18 років. Раніше ЮНІСЕФ надавав допомогу багатодітним родинам, які мають принаймні одну дитину до двох років, а також тим, хто виховує двох і більше дітей, серед яких принаймні одна дитина з інвалідністю. 
06 Червня, 2022 р., 16:10
Програма допомоги від Мінсоцполітики спільно з дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ дозволить отримати допомогу       сім'ям, які мають троє і більше дітей до 18 років, з яких принаймні одна дитина не досягла двох років.        (https://www.unicef.org/ukraine/)
31 Травня, 2022 р., 15:46
ЮНІСЕФ разом із Міністерством соціальної політики України розпочинають багатоцільову програму грошової допомоги для незахищених родин із дітьми, які постраждали через війну та потребують фінансової підтримки.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь