Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Оголошення

11 Лютого, 2019 р., 14:39
День Святого Валентина – це найромантичніший день року, коли наречені можуть освідчитись в коханні, дарувати один одному валентинки з словами кохання та пропозиціями руки і серця, тож Броварський міськрайонний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Київській області запрошує всіх закоханих в атмосфері романтики поєднати свої серця, подати заяву про державну реєстрацію шлюбу, відсвяткувати заручини, ювілейне весілля та отримати незабутні, неймовірні враження.
11 Лютого, 2019 р., 14:31
Виконавчий комітет Калитянської селищної ради 11 лютого 2019 року оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста I категорії відділу бухгалтерського обліку та завітності на період  відпустки по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та завітності Виконавчого комітету Калитянської селищної ради.
05 Лютого, 2019 р., 13:50
На жаль, протягом останніх років в України непоодинокими є випадки рейдерського захоплення нерухомого майна та проведення незаконних реєстраційних дій у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно. Проте на законодавчому рівні встановлені превентивні заходи, які допомагають власникам нерухомого майна не допустити, зокрема, незаконного відчуження нерухомого майна, проведення державної реєстрації прав та обтяжень на нерухоме майно на підставі підроблених документів або за відсутності правових підстав для такої реєстрації.
28 Січня, 2019 р., 13:40
Якщо Ваші права порушені відповідною дією чи бездіяльністю державного реєстратора, положеннями ст. 34 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» (далі – Закон), ст. 37 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» передбачено порядок оскарження рішення, дії або бездіяльності державного реєстратора (далі – Закон про реєстрацію) суб’єкта державної реєстрації до Міністерства юстиції України та його територіальних органів.
24 Січня, 2019 р., 14:02
Громадські слухання по ДПТ "Урочище Млин" смт. Калитта відбудеться 31.01.2019 року о 15.00 год. в приміщенні Калитянської селищної ради
24 Січня, 2019 р., 10:53
КОДА  Департамент екології відповідь на запит  по ВТОРМАГ:
21 Січня, 2019 р., 13:26
Друзі, з 2019 року набувають чинності положення другого пакету законів #ЧужихДітейНеБуває щодо отримання податкової соціальної пільги сумлінними батьками.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь