Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Оголошення

17 Квітня, 2024 р., 14:02
В лютому Президентом України було презентовано нову економічну платформу «Зроблено в Україні», яка має стати майданчиком для постійного прямого діалогу держави та підприємців. Була запроваджена нова державна політика «Зроблено в Україні», яка вміщує кілька основних напрямів для розвитку українського бізнесу, зокрема, стимулювання попиту на українські товари.
11 Квітня, 2024 р., 14:53
Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес спільно з маркетплейсом Prom.ua та платіжним сервісом RozetkaPay запрошують на безоплатний вебінарний проєкт «Інтернет до бізнесу доведе: 10 кроків до продажів онлайн», який допоможе детальніше дізнатися, з чого починати бізнес онлайн, що потрібно, щоб стати підприємцем, як працювати з асортиментом та як безпечна оплата впливає на конверсію замовлень.
11 Квітня, 2024 р., 08:33
Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут (м. Полтава) здійснює профорієнтаційну роботу з набору кандидатів на навчання на новий навчальний період 2024 — 2026 років.
10 Квітня, 2024 р., 08:32
Постановою Кабінету Міністрів України від 15.03.2024 р. № 300 були внесені зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.08.2022 р. № 918 (постанова №918).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь