Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Оголошення

12 Серпня, 2019 р., 14:00
Доброго дня! Я – українка, але тривалий час мешкаю за кордоном. Щоб оформити дозвіл на проживання у цій країні, мені необхідно легалізувати деякі документи. Знайомі порадили звернутися до Мін’юсту. Розкажіть, будь ласка, як поставити апостиль на документах?
08 Серпня, 2019 р., 14:44
З метою забезпечення вчасної сплати належних платежів до бюджету, Броварське управління, нагадує громадянам що 29.08.2019 року - останній день сплати податку, збору (платежу):
07 Серпня, 2019 р., 17:41
Центральний матеріальний склад головного квартирно-експлуатаційного управління Міністерства оборони України
02 Серпня, 2019 р., 14:53
До уваги мешканців селища Калита
17 Липня, 2019 р., 16:01
Міністерство охорони здоров’я затвердило Порядок проведення та документування результатів медичного обстеження постраждалих від домашнього насильства осіб або осіб, які ймовірно постраждали від домашнього насильства, та надання їм медичної допомоги (Порядок).
10 Липня, 2019 р., 13:09
Головною метою діяльності державної служби зайнятості є допомога людям. Ми надаємо широкий спектр послуг тим, хто хоче знайти чи змінити роботу, напрям своєї діяльності, підібрати працівника.
14 Червня, 2019 р., 13:53
Величезною є проблема народжуваності дітей у ромських національних меншинах вдома, без надання медичної допомоги, з одночасним несвоєчасним зверненням до органів державної реєстрації актів цивільного стану з питання державної реєстрації народження. Але останнім часом, спостерігається тенденція, за якою все більше жінок – представниць ромських меншин, народжують дітей у медичних закладах.
10 Червня, 2019 р., 14:12
Добрий день, Павле Дмитровичу! Хочу отримати від  Вас пораду. Зовсім скоро в нашій сім’ї  буде поповнення. Я дуже схвильована, оскільки це моя перша дитина. Оскільки я буду вперше перебувати у пологовому будинку, хотіла  б розуміти свої права.  Розкажіть про них більш детально, будь ласка.
06 Червня, 2019 р., 14:03
Шановні підприємці!   Інформуємо, що Міністерством торгівлі США оприлюднено інформацію про проведення 17-31 серпня 2019 року чергового навчального курсу Спеціальної програми бізнес стажувань SABIT (Special American Business Training Program) «Інновації та ефективність у агробізнесі».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь