Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Броварське управління ГУ ДПС у Київській області

16 Серпня, 2023 р., 13:37
Головне управління ДПС у Київській області повідомляє платників податків, що  01 серпня 2023 року набрав чинності Закон України від 30.06.2023 №3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», яким , зокрема, внесені зміни до Закону України від 06.07.1995 №265 "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг"  в частині зниження штрафних санкцій, для фізичних осіб - підприємців  - платників єдиного податку.  
02 Червня, 2021 р., 17:45
В рамках координації заходів, пов’язаних із забезпеченням проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації податкової політики 31.05.2021 в Головному управлінні ДПС у Київській області відбулось чергове засідання Громадської ради.
02 Червня, 2021 р., 17:44
Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що у разі наявності у платника податку на дату подання ним податкової звітності з ПДВ податкового боргу з цього податку, такий платник має право зарахувати суму від’ємного значення ПДВ, сформовану за результатами такої податкової звітності, у зменшення суми податкового боргу з податку, що виник за попередні звітні (податкові) періоди та обліковувався в інтегрованій картці платника станом на перше число місяця, в якому було подано таку декларацію, в частині, що не перевищує суму, обчислену відповідно до п. 200 прим. 1.3 ст. 200 прим. 1 Податкового кодексу України, такого платника на момент отримання контролюючим органом податкової декларації.
02 Червня, 2021 р., 17:43
Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що  для проведення реєстрації, внесення змін, отримання картки платника податків або відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків (далі - ДРФО) використовуються дані таких документів, що посвідчують особу:
02 Червня, 2021 р., 17:42
Головне управління ДПС у Київській області  повідомляє, що облік нарахованих і сплачених сум податків, зборів, митних та інших платежів до бюджетів, єдиного внеску в органах ДПС здійснюється в  інтегрованих картках платників (далі – ІКП), які відкриваються по кожному платнику та кожному виду платежу, які повинні сплачуватися такими платниками.
02 Червня, 2021 р., 17:41
Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що обсяги та вартість втрачених підакцизних товарів (продукції), що перевищують встановлені норми втрат, визначені Кабінетом Міністрів України, є об’єктом оподаткування акцизним податком - цю норму передбачено п.п.213.1.6 п.213.1 ст.213 ПКУ.
02 Червня, 2021 р., 17:40
Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що у випадку втрати або зіпсування документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (далі -Державний реєстр) малолітньої особи (до 14 років), один з батьків (усиновитель, опікун, піклувальник) подає до контролюючого органу заяву про внесення змін до Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків за формою № 5ДР,  пред’явивши документ, що посвідчує його особу, та свідоцтво про народження дитини.
02 Червня, 2021 р., 17:38
Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі - ЄВ) є фізичні особи - підприємці, в тому числі ті, які обрали спрощену систему оподаткування.
02 Червня, 2021 р., 17:36
Одним із важливих напрямків роботи податкової служби України є робота з формування та вдосконалення високої податкової культури населення для утвердження в суспільстві ідеології добровільної сплати податків усіма верствами населення. Ця робота, насамперед, проводиться з майбутніми платниками податків – дітьми та молоддю, – адже виховання будь - яких суспільних норм поведінки починається з дитинства. Майбутні платники податків зі шкільної лави повинні усвідомлювати, що податки відіграють важливе соціальне значення, тому їх сплата є важливим і почесним обов'язком громадян.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь