Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Броварське управління ГУ ДПС у Київській області

02 Червня, 2021 р., 17:43
Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що  для проведення реєстрації, внесення змін, отримання картки платника податків або відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків (далі - ДРФО) використовуються дані таких документів, що посвідчують особу:
02 Червня, 2021 р., 17:42
Головне управління ДПС у Київській області  повідомляє, що облік нарахованих і сплачених сум податків, зборів, митних та інших платежів до бюджетів, єдиного внеску в органах ДПС здійснюється в  інтегрованих картках платників (далі – ІКП), які відкриваються по кожному платнику та кожному виду платежу, які повинні сплачуватися такими платниками.
02 Червня, 2021 р., 17:41
Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що обсяги та вартість втрачених підакцизних товарів (продукції), що перевищують встановлені норми втрат, визначені Кабінетом Міністрів України, є об’єктом оподаткування акцизним податком - цю норму передбачено п.п.213.1.6 п.213.1 ст.213 ПКУ.
02 Червня, 2021 р., 17:40
Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що у випадку втрати або зіпсування документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (далі -Державний реєстр) малолітньої особи (до 14 років), один з батьків (усиновитель, опікун, піклувальник) подає до контролюючого органу заяву про внесення змін до Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків за формою № 5ДР,  пред’явивши документ, що посвідчує його особу, та свідоцтво про народження дитини.
02 Червня, 2021 р., 17:38
Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі - ЄВ) є фізичні особи - підприємці, в тому числі ті, які обрали спрощену систему оподаткування.
02 Червня, 2021 р., 17:36
Одним із важливих напрямків роботи податкової служби України є робота з формування та вдосконалення високої податкової культури населення для утвердження в суспільстві ідеології добровільної сплати податків усіма верствами населення. Ця робота, насамперед, проводиться з майбутніми платниками податків – дітьми та молоддю, – адже виховання будь - яких суспільних норм поведінки починається з дитинства. Майбутні платники податків зі шкільної лави повинні усвідомлювати, що податки відіграють важливе соціальне значення, тому їх сплата є важливим і почесним обов'язком громадян.
02 Червня, 2021 р., 17:35
Головне управління ДПС у Київській області просить платників податків, до яких телефонують нібито фахівці податкової служби, бути уважними та не реагувати на вимоги шахраїв.
02 Червня, 2021 р., 17:32
Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що у разі перереєстрації з метою використання реєстратора розрахункових операцій (далі РРО) в іншій господарській одиниці, суб’єктом господарювання або його представником надаються:
30 Квітня, 2021 р., 11:09
Так, працівниками Броварської ДПІ в січні – квітні ц.р. платникам надано 4555 адміністративні  послуги, зокрема, видано 1700 карток платників податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників. За відповідними запитами 583 громадянам видані  відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.
06 Квітня, 2021 р., 21:52
Протягом 2021 року суб’єктами господарювання Броварського району, для забезпечення ведення господарської діяльності, здійснюється щомісячна реєстрація понад 40  реєстраторів розрахункових операцій (РРО) та близько 130 книг обліку розрахункових операцій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь