Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Оголошення

24 Березня, 2020 р., 20:59
Повідомляємо, що з 23 березня 2020 року  на    період дії надзвичайної ситуації та карантину через спалах коронавірусної інфекції COVID – 19, Центри  обслуговування платників ГУ ДПС у Київській області надаватимуть адміністративні послуги виключно в онлайн-режимі.
23 Березня, 2020 р., 14:54
   УВАГА!!!
19 Березня, 2020 р., 10:38
УВАГА! Важлива інформація щодо адаптації роботи ЦНАП у смт Калита до умов,
18 Березня, 2020 р., 21:03
Незважаючи на введення карантину та встановлення обмежувальних заходів з метою захисту вашого здоров’я, державна служба зайнятості як система державних установ продовжує працювати в штатному режимі.
12 Березня, 2020 р., 13:57
Київська обласна державна адміністрація інформує, що з 06 лютого 2020 року на території області розпочалася реалізація пілотного проекту впровадження електронного фермерського реєстру «Державний аграрний реєстр» (далі - пілотний проект), метою якого є ідентифікація суб'єктів ринку та налагодження ефективної комунікації, підвищення інвестиційної привабливості агросектору, спрощення доступу до банківського фінансування, впровадження програм державної підтримки, створення інформаційно-аналітичної бази для оцінки ефективності впровадження програм державної підтримки, формування державної політики щодо розвитку сільського господарства та сільських територій, упередження помилок в державному земельному кадастрі.
05 Березня, 2020 р., 16:27
Офіційне працевлаштування – це захист соціальних інтересів громадян, гарантування права на соціальні виплати та пенсійне забезпечення.  
05 Березня, 2020 р., 16:27
Протягом січня - лютого  2020 року суб’єктами господарювання  міст Бровари, Славутич та Броварського району  зареєстровано 98 реєстраторів розрахункових операцій (РРО) та  272 книги обліку розрахункових операцій та розрахункових  книжок.
05 Березня, 2020 р., 16:26
Протягом січня-лютого поточного року в центрах обслуговування платників Броварського управління ГУ ДПС у Київській області зареєстровано платниками єдиного податку 397 суб’єктів господарювання та 11 суб’єктів здійснили реєстрацію засобами електронного зв’язку.  При цьому, лише 10 суб’єктів господарювання отримали відмову у реєстрації платником єдиного податку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь