Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
06 Березня, 2021 р., 14:59
Вчора, 5 березня, голова Калитянської громади привітав з прийдешнім святом всіх жінок-співробітниць Калитянської ТГ, подарувавши їм найтепліші слова та квіти та грамоти.
04 Березня, 2021 р., 12:04
В нашій територіальній громаді з‘явилось нове міцне плече, в обличчі обласного депутата та, від недавніх пір, члена Виконавчого комітету Калитянської селищної ради - Потрясаєва Сергія, який не словом, а ділом вже почав опікуватися громадою.
24 Лютого, 2021 р., 17:05
Нарешті отримати первинні медичні послуги, в тому числі невідкладну медичну допомогу матимуть змогу жителі села Бервиця.
18 Лютого, 2021 р., 11:58
Сказати, що їхні історії зачіпають за живе - нічого не сказати. Уявити, що пережили ці люди - неможливо, як і зрозуміти біль тих, хто втратив у боях рідних....
15 Лютого, 2021 р., 18:19
Після Другої Світової війни війська СРСР брали участь у 24 локальних війнах і збройних конфліктах на території 16 іноземних держав. Найбільш масштабною та трагічною була війна в Республіці Афганістан....10 років....тисячі наших співвітчизників загинули у боях і померли від ран, контузій, травм і хвороб, пропали безвісти. 15 лютого 1989 року останній радянський солдат залишив афганську землю. Крім афганців, цього дня вшановують і інших військових, які брали участь у різних війнах в часи СРСР та незалежної України.
15 Лютого, 2021 р., 17:44
Кажуть, що життя вимірюється не кількістю вдихів, а моментами, коли перехоплює подих! Нехай у цей день у вас постійно перехоплює подих від любові і ніжності!
11 Лютого, 2021 р., 12:07
      Завдяки співфінансуванню Калитянської селищної ради та Київської обласної державної адміністрації, Департамент охорони здоров'я Київської області придбав телемедичне  устаткування для КНП ЦПМСД Калитянської селищної ради, що в свою чергу, забезпечить 3 медичні амбулаторії  Калитянської ТГ, а саме: Калитянську, Семиполківську та Заворицьку доступом до отримання консультацій з провідними спеціалістами України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь