Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
09 Липня, 2021 р., 13:43
З метою забезпечення конституційного права громадян на звернення до органів влади та органів місцевого самоврядування, Броварською районною державною адміністрацією було затверджено графіки особистого прийому громадян та графіки особистих виїзних прийомів в громадах керівництвом адміністрації
01 Липня, 2021 р., 15:13
Володимир Андрійович Москвич народився 1 січня 1931 року в селі Семиполки Броварського району Київської області в селянській родині.
24 Червня, 2021 р., 17:37
22 червня 2021 року у приміщеннях комунальних закладів Семиполківського НВК та Калитянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Броварського району Київської області відбулися заключні випробування конкурсного відбору - кандидатами представлені презентації перспективних планів розвитку закладів загальної середньої освіти.
23 Червня, 2021 р., 12:52
Державна служба є реальним провідником ідей державності. Вона має бути правовою, чітко організованою, соціально орієнтованою, ефективною. Від якості державної служби значною мірою залежить майбутнє країни.
22 Червня, 2021 р., 11:38
Весело та мелодійно! Саме так відзначала свої 295 років мальовнича частина нашої громади - с.Бервиця!
22 Червня, 2021 р., 11:34
Яскравим дійством став День села Семиполки, які відсвяткували свої 1041 рік. Пісня лунала від усюди, неймовірні хореографічні постановки та гуморески, не залишили присутніх байдужими. Концертна шоу-програма, яка була насичена талановитими жителями села та гостями, чередувалась з врученням нагород та подяк.
20 Червня, 2021 р., 08:01
Щорічно у третю неділю червня всі українські медики відзначають професійне свято – лікарі, фельдшери, медсестри та медбрати, акушери, лаборанти, санітари, – всі, хто стоїть на сторожі людського здоров’я. День медика – чудова нагода ще раз подякувати нашим медикам за їх сумлінну та невтомну працю.
06 Червня, 2021 р., 15:28
5 червня відбувся захід, присвячений Дню захисту дітей, від якого всі присутні отримали радість, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин. Маленькі учасники брали участь у різноманітних конкурсах та іграх, одержували призи. Також були нагороджені обдаровані діти громади.
01 Червня, 2021 р., 23:09
Виконавчий комітет Калитянської селищної ради в День захисту дітей відвідав дитячий будинок «Надія» у с. Мокрець. Приготували подарунки і смаколики, весело провели час та подарували мангал.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь