Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Оголошення

18 Березня, 2021 р., 17:20
Кожного дня ви можете бачити десятки новин про врегулювання мовного питання або важливість вивчення іноземної. Але є одна мова, яку згадують не дуже часто — це мова жестів. Вже сьогодні близько 400 тисяч українців спілкуються жестовою мовою.
18 Березня, 2021 р., 17:18
На жаль, більшість працівників іноді свідомо погоджуються на пропозицію роботодавців отримувати офіційну мінімальну заробітну плату, а решту, у вигляді так званої доплати – неофіційно З великою кількістю працівників роботодавці взагалі не укладають трудові договори задля мінімізації понесених витрат.
18 Березня, 2021 р., 17:16
12 березня Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) провів зустріч з керівництвом Укравтодору щодо розробки та впровадження Плану антикорупційних заходів для дорожньої галузі. Про це повідомляє Укравтодор на своїй сторінці у Facebook.
18 Березня, 2021 р., 17:15
  Як повідомляє офіційна Facebook-сторінка програми Президента «Велике будівництво», в Україні триває установка комплексів зважування вантажного транспорту в русі (WiM, Weight in motion). На даний момент роботи проходять, зокрема, у Дніпропетровській області на км 186 + 237 дороги М-04 недалеко від транспортної розв’язки, що веде до міста Кам’янське.
16 Березня, 2021 р., 17:09
Протягом січня - лютого 2021 року суб’єктами господарювання  міста Бровари та Броварського району, для забезпечення ведення господарської діяльності,  проведено  реєстрацію 77  реєстраторів розрахункових операцій (РРО) та  192 книг обліку розрахункових операцій.
16 Березня, 2021 р., 17:08
Так, зокрема,  працівниками Броварської ДПІ в січні – лютому ц.р. платникам видано 915 карток платників податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників. За відповідними запитами 313 громадянам видані  відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.
11 Березня, 2021 р., 15:38
Цього року на Київщині у рамках президентської програми «Велике будівництво» оновлять п’ять шкіл. Завдяки цьому будуть покращені умови для навчання близько двох тисяч учнів.
11 Березня, 2021 р., 15:26
Уповноваженим Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій Свириденком В.В., Київським міським палацом ветеранів, Київським міським центром допомоги учасникам антитерористичної операції» за сприяння Мінветеранів 12 березня 2021 року в приміщенні Київського міського Палацу ветеранів відбудеться онлайн марафон "День українського добровольця".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь