Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Оголошення

23 Квітня, 2021 р., 11:55
Організовані колективи, що мають у своєму штаті понад 50 осіб, охочих вакцинуватися, можуть записати їх в чергу на щеплення проти COVID-19. Про це повідомив заступник Міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко.
22 Квітня, 2021 р., 16:24
В рамках малої приватизації у Київській області готуються аукціони з продажу 24 об’єктів нерухомості, більшість з яких – нежитлові будівлі. Взяти участь в аукціонах може кожен охочий, а нові пропозиції з’являються щотижня. 
20 Квітня, 2021 р., 15:46
Щоб скористатися цифровими сервісами або е-документообігом, вам треба мати електронний підпис. Це нескладно: розповідаємо, як зручно та швидко отримати персональний е-підпис. Чимало українців вважають отримання електронного підпису складним процесом. Насправді це не так важко. Кваліфікований електронний підпис (КЕП) — те, що раніше називали ЕЦП (Електронний цифровий підпис), можна отримати абсолютно безкоштовно. Це доступно в онлайн і в офлайн. 
19 Квітня, 2021 р., 11:59
Із понеділка, 19 квітня, ФОПи та наймані працівники з «червоних» карантинних зон вже мають можливість надсилати заявки на отримання 8 тисяч гривень.
18 Квітня, 2021 р., 15:46
“В сучасному світі є три важливі складові, які є драйвером змін: молодь, круті ідеї та їх реалізація. І все це можна об'єднати в межах соціального шкільного підприємства”, – заявив керівник ГО “Наші кроки” Валерій Рослік. На його думку, реалізація проєкту має стати ефективним стимулом для розвитку Заворицького НВК, а також його шкільного самоврядування.
18 Квітня, 2021 р., 15:46
Київський обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи до Великодня проведе віртуальну виставка майстрів декоративно-прикладного мистецтва по писанкарству «Великодній передзвін», а також майстер-клас по писанкарству. Заходи проходитимуть з 19 по 29 квітня за підтримки Київської облдержадміністрації.
13 Квітня, 2021 р., 12:43
Уряд затвердив перелік програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2021 році.
12 Квітня, 2021 р., 15:45
Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про державну допомогу сім’ям з дітьми» щодо надання допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами та ефективного використання бюджетних коштів при фінансуванні одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» № 1359-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 30 березня 2021 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь