Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Оголошення

13 Квітня, 2021 р., 12:43
Уряд затвердив перелік програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2021 році.
12 Квітня, 2021 р., 15:45
Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про державну допомогу сім’ям з дітьми» щодо надання допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами та ефективного використання бюджетних коштів при фінансуванні одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» № 1359-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 30 березня 2021 року.
07 Квітня, 2021 р., 14:01
Скоріш за все ви вже чули про критичну ситуацію, що склалася навколо КП "Калитянський", безпосередньо з блокуванням рахунків та оголошенням про підвищення тарифів на комунальні послуги.
31 Березня, 2021 р., 16:58
В Калитянській ТГ живе велика кількість талановитих людей, які своїми творчими здобутками прославлють рідний край. Зважаючи на це ми просто не могли пройти повз гранотової програми Українського культурного фонду - "Культурні столиці України", в рамках якої буде проведено конкурс за почесні річні статуси:
30 Березня, 2021 р., 15:25
З 1 по 10 квітня 2021 року приймається збір заявок бажаючих укласти договори на збір та вивезення твердих побутових відходів (ТВП) з Ваших присадибних ділянок на полігон ТОВ «Еко-Сервіс- Козелець». Після опрацювання заявок, збір сміття буде здійснюватися на постійній основі, за вказаними в договорах адресами, відповідно до щомісячних календарних графіків по вулицях. Тариф на збір та вивезення ТВП (приватний сектор) з 1(однієї) людини:
29 Березня, 2021 р., 14:00
Для переважної більшості людей домашнє насильство – це традиційно вкорінена норма, установлена поколіннями. Постраждалі від домашнього насильства (переважно жінки) не можуть належним чином виконувати свої батьківські обов’язки, внаслідок чого зростає рівень соціального сирітства.
29 Березня, 2021 р., 13:25
З 1 квітня в Україні починає діяти Програма медичних гарантій на 2021 рік. Для користування безоплатними медичними послугами потрібна декларація з сімейним лікарем, електронне направлення та вибір лікарні, яка має контракт з НСЗУ. У Національній службі здоров'я пояснили, до яких лікарів можна звернутися без направлення лікаря.
25 Березня, 2021 р., 16:57
Наказом Головного управління ДПС у Київській області від 22.03.2021 № 382 визначено умови організації роботи Центрів обслуговування платників (ЦОП) ГУ ДПС у Київській області в період дії обмежувальних противоепідемічних заходів в зв’язку з встановленням «червоного» рівня епідемічних показників на території Київської області.
25 Березня, 2021 р., 09:44
На Київщині продовжується розбудова та модернізація інфраструктури в рамках Президентської програми «Велике будівництво».
23 Березня, 2021 р., 10:41
19 березня відбулося позачергове засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь