Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Новини

21 Травня, 2019 р., 14:34
Поняття оплати праці з'явилося в давні часи, коли розвиток суспільного виробництва та становлення економічних відносин поступово сформували виникнення трудових взаємин між людьми. Найпоширенішою моделлю залишається пропозиція свого трудового потенціалу як працівника роботодавцю, який зацікавлений у таких трудових послугах. Якщо роботодавця влаштовують навички та рівень кваліфікації працівника, а працівник погоджується на запропоновані умови праці, сторони фактично укладають договір купівлі-продажу робочого ресурсу. Саме те, як такий договір буде оформлений, впливатиме на обсяг прав працівника та можливість їх захисту.
21 Травня, 2019 р., 14:33
Основне джерело наповнення бюджету Пенсійного фонду України –відрахування від фонду оплати праці, адже заробітна плата – одна з головних економічних категорій, яка поєднує інтереси працівників, підприємців та держави і безпосередньо впливає на рівень життя населення.
18 Лютого, 2019 р., 14:26
Уже в березні цього року стартує ще одна модель монетизації субсидій – «живі» гроші для розрахунків за комунальні послуги вплачуватимуться безпосередньо одержувачам субсидії. Відповідне рішення було прийнято сьогодні Кабінетом Міністрів України.
18 Лютого, 2019 р., 14:12
Коли настає час оформляти пенсію, перед людиною постає питання: «Де отримувати виплату – у банку чи на пошті?». Чинним законодавством за кожним пенсіонером закріплене право вибору способу одержання пенсії. Одержувати пенсію через відділення поштового зв’язку або через уповноважені установи банків – особистий вибір кожної літньої людини.
18 Лютого, 2019 р., 14:11
Кожного місяця працівник від роботодавця отримує заробітну плату, та, окремо, на свій обліковий запис у Пенсійному фонді, єдиний соціальний внесок (ЄСВ), який є персоніфікованим.
18 Лютого, 2019 р., 14:09
6 лютого 2019 року Кабінетом Міністрів України було прийнято рішення щодо монетизації субсидій. Це означає, що вже в березні цього року гроші для розрахунків за комунальні послуги виплачуватимуться безпосередньо одержувачам субсидії готівкою. 
09 Січня, 2019 р., 14:16
Згідно з Конституцією України кожна людина має право на працю, яку вона вільно обирає або на яку вільно погоджується. Але ще чимало громадян живуть днем нинішнім, надаючи перевагу тимчасовим сумнівним вигодам, тому останнім часом усе частіше доводиться стикатися з таким негативним явищем, як використання найманої праці громадян без оформлення трудових відносин – «тіньовою» зайнятістю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь