Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Оголошення

05 Серпня, 2021 р., 21:58
24 серпня 2021 року в Києві вперше відбудеться фестиваль «Пульс Гідності». Фестиваль об?єднає в історичному центрі міста, на Володимирській гірці, багато унікальних локацій і майданчиків, які продемонструють громаді та гостям столиці успішні здобутки захисників і захисниць України.
27 Липня, 2021 р., 13:32
Керуючись рішенням виконавчого комітету Калитянської селищної ради «Про проведення конкурсу з визначеннявиконавцяпослугизвивезенняпобутовихвідходів (твердих,великогабаритних,ремонтних) на території житлової садибної забудови с. Семиполки Калитянської територіальної громади» No 97 від 20.07.2021 р., виконавчий комітет Калитянської селищної ради оголошує конкурс з визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних, ремонтних) на території житлової садибної забудови с. Семиполки Калитянської територіальної громади.
27 Липня, 2021 р., 13:24
29 липня 2021 року в Калитянській ОТГ буде проводитись масова вакцинація від Коронавірусної хвороби жителів нашої громади, на базі Калитянської медичної амбулаторії (смт Калита, вул.Миру,53). Щеплення буде проводитись вакциною MODERNA BIOTECH, Сполучені Штати Америки.  Реєстрація розпочнеться в Калитянській медичній амбулаторії о 8.30, а вакцинація з 10.00 до 14.00. Вакцинація дозволена особам, які досягли 18 років та які не мають анафілактичних реакцій на попередні введення вакцин. Ефективність вакцини становить 94% після 2-х кратного введення. Ревакцинація проводиться через 28 днів. Можливі побічні реакції: головний біль, слабкість, нудота, блювання, м'язові болі, болі в суглобах і скутість, біль або набряк у місці інє'кції, відчуття сильної втоми, озноб, лихоманка. Всі побічні реакції зникають через 72 години. Лікування симптоматичне, але сімейного лікаря повинні повідомити про реакцію на щеплення. Вакцина MODERNA BIOTECH, Сполучені Штати Америки, пройшла реєстрацію ВООЗ та Європейським агенством з лікарських засобів.  Після проведення двічі щеплення ви можете отримати Міжнародний сертифікат у сімейного лікаря, з яким заключена декларація. Якщо у вас виникли питання, ви можете зателефонувати за номером 044 290 47 23 для отримання більш детальної інформації. З повагою, директор КНП ЦПМСД Калитянської селищної ради, Кудрявцева Тетяна
19 Липня, 2021 р., 14:55
На виконання указу президента України від 25.02.2015 №107/2015 "Про вшанування пам'яті князя Київського Володимира Великого - творця середньовічної європейської держави Руси-України" за сприяння управління культур та управління туризму Київської обласної державної адміністрації, 24 липня в Парку "Київська Русь"(с. Копачів, Обухівський район) пройде обласне святкування Дня Хрещення Русі.
19 Липня, 2021 р., 14:54
098-08-89-813 (у робочі дні: понеділок-четвер – з 8 год. до 17 год.00 хв, у п’ятницю – з 8 до 16 год. 00 хв.).
13 Липня, 2021 р., 16:39
У зв’язку зі змінами в земельному законодавстві та масовим надходженням заяв на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, просимо громадян, які вже отримали рішення селищної ради в період з 2008 року по теперішній час, ТЕРМІНОВО виготовити проектну документацію та зареєструвати своє право власності на земельні ділянки (зокрема ур. Байрак, Водозабор, Млин в смт. Калита, ур. Берізки, Кар’єр в с. Семиполки, мас. Сад, АБЗ, Випас, Літній табір в с. Заворичі, нові масиви у с Мокрець та Бервиця).
13 Липня, 2021 р., 16:29
Фонд державного майна України запустив Сервіс автоматичної оцінки об’єктів нерухомості, завдяки якому українці можуть самостійно,  швидко та абсолютно безкоштовно оцінити вартість своєї нерухомості на сайті evaluation.spfu.gov.ua.
13 Липня, 2021 р., 16:13
ДТЕК Київські регіональні електромережі розвиває сучасний клієнтський сервіс — зручний та доступний для всіх мешканців області. Усі центри обслуговування клієнтів працюють за європейською моделлю та приймають громадян незалежно від місця реєстрації (прописки або адреси будинку). Таке нововведення дозволяє клієнтам обирати центр для отримання послуг на власний розсуд — за доступністю місця розташування або рівнем завантаженості фахівців.
13 Липня, 2021 р., 16:12
Нарешті українці стають повноправними господарями своїх земельних ділянок. На цю історичну подію Україна чекала 20 років, залишаючись серед небагатьох країн, де діяв мораторій на відчуження земель сільськогосподарського призначення. Так, наразі залишилося лише 5 держав з такими обмеженнями: Венесуела, Куба, Китайська народна демократична республіка, Республіка Конго (не плутати із Демократичною республікою Конго) та Таджикистан.
09 Липня, 2021 р., 13:19
До травня цього року українці мали можливість отримувати субсидію як у грошовій готівковій формі (“живими грошима” на банківську картку або через пошту), так і в грошовій безготівковій формі (коли Ощадбанк перераховував суми надавачам житлово-комунальних послуг). 92% тих, кому були призначені субсидії, отримували їх у грошовій готівковій формі. З травня, згідно з Постановою уряду “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” від 14 квітня 2021 року, субсидію “живими грошима” отримуватимуть уже всі. І якраз ця зміна викликає у громадян чимало запитань. Міністерство соціальної політики відібрало найтиповіші з них і дає роз’яснення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь