Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Заходи

05 Січня, 2022 р., 11:33
Якщо ви шукаєте ту саму роботу мрії, якщо не знаєте, як трансформувати військовий досвід у професійний, – подавайтеся на онлайн-курс! Метою програми є профорієнтація та перші кроки працевлаштування.
17 Грудня, 2021 р., 09:35
      Ветерани АТО/ООС, які перебувають на обліку у Броварському міськрайонному центру зайнятості, 10 та16 грудня цього року взяли участь у онлайн тренінгу «Як інтегрувати свій військовий досвід у цивільну кар’єру». Захід проводила Оксана Філоненко, виконавча директорка громадської організації «Центр зайнятості Вільних людей», засновниця та координаторка проєкту «Воїну – гідна праця», розробниця програм соціальної адаптації через навчання, працевлаштування та розвиток підприємництва для людей, які пережили травматичні події, засновниця всеукраїнської інформаційної кампанії «Захоплені життям. Історії успіху ветеранів АТО». Основна мета тренінгу: підвищити обізнаність ветеранів про те, як можна інтегрувати військовий досвід у цивільну професію та налагодити діалог між ветеранами та роботодавцями.
01 Грудня, 2021 р., 11:43
Віднайти своє місце у дорослому світі та обрати професію до душі – задача надзвичайно важлива для старшокласників. Вибір майбутньої професії часто викликає палкі суперечки батьків і дітей, адже батьки впевнені, що краще знають життя, а діти хочуть обирати самостійно, оскільки це їхнє майбутнє. Одвічне питання батьків «як допомогти дітям у виборі професії?» завжди на часі, воно не втрачає своєї гостроти і сьогодні. То ж варто прислухатися до порад фахівців. Саме для цього Київським обласним центром зайнятості спільно з Броварським міськрайонним центром зайнятості 30.11.2021р. був проведений вебінар «Вибір професії: батьки+діти», на якому фахівець відділу організації профорієнтації  Ірина  Мельніченко розповіла:
30 Листопада, 2021 р., 09:59
Запрошуємо ветеранів/-ок АТО/ООС на тренінги
18 Листопада, 2021 р., 15:57
17 листопада 2021 року відбулася робоча зустріч директора Броварського міськрайонного центру зайнятості Вітера Максима Кононовича з в.о. голови Броварської районної державної адміністрації Проскочило Павлом Івановичем.
29 Жовтня, 2021 р., 11:21
26 жовтня 2021 року Броварським міськрайонним центром зайнятості для Іміджево-видавничого центру Національної Гвардії України у м. Києві та Київській області проведено міні-ярмарок вакансій військових частин Національної гвардії України.
18 Жовтня, 2021 р., 08:34
19 жовтня 2021 року о 10:00
06 Жовтня, 2021 р., 09:04
21 вересня 2021 року відбулася робоча зустріч директора Броварського міськрайонного центру зайнятості Максима Вітера з головою Калитянської селищної об’єднаної територіальної громади Юрієм Плаксєю. В ході зустрічі керівники обговорили перспективи економічного розвитку громади, створення нових робочих місць, працевлаштування населення громади та укомплектування вакансій роботодавців. Обговорено питання, щодо легалізації зайнятості населення громади. Було відзначено, що саме легалізація робочих місць та підвищення рівня заробітної плати є підґрунтям для поліпшення добробуту населення громади. У форматі активного спілкування було узгоджено шляхи подальшого вдосконалення співпраці та соціального партнерства в інтересах громади.
09 Вересня, 2021 р., 10:42
08 вересня 2021 року у Броварському міськрайонному центрі зайнятості відбувся інформаційний семінар з загальних питань зайнятості, на який була запрошена директор Броварського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Катерина Лиско. В заході прийняли участь 15 осіб з числа безробітних. Вони ознайомились з сучасним комплексом соціальних послуг, які надає Державна служба зайнятості, перевагами легальної зайнятості, ризиками нелегальної зайнятості та нелегальної трудової міграції, гендерними аспектами на ринку праці. Фахівець відділу активної підтримки безробітних Наталія Малишко  також ознайомила з електронними сервісами служби зайнятості, наголосила що отримати послуги можна незалежно від місця проживання, просто звернувшись до підрозділу обласної служби зайнятості. Порадила цікавитися новинами на офіційному сайті державної служби зайнятості (www.dcz.gov.ua), використовувати Платформу з профорієнтації та розвитку кар’єри (http:/profi.dcz.gov.ua/) і  слідкувати за сторінкою Броварського міськрайонного центру зайнятості у Фейсбуці. Про важливість легалізації зайнятості розповіла директор  Броварського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Катерина Лиско. Вона наголосила, що кожен громадянин, який влаштовується на роботу, повинен пам’ятати, що не оформлені вчасно трудові відносини є не лише грубим порушенням трудового законодавства, а й надалі тягнуть за собою низку проблем для самого працівника у вигляді позбавлення соціального захисту у разі безробіття, тимчасової втрати працездатності, нещасного випадку на виробництві. Катерина Лиско також розповіла про електрону трудову книжку та її значення, перехід від паперового до електронного листка непрацездатності. По завершенню заходу всі присутні мали змогу отримати консультацію і вичерпну відповідь на всі поставленні запитання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь