Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Заходи

23 Грудня, 2019 р., 14:20
Броварським міськрайонним центром зайнятості  13 грудня 2019 року було проведено інтерактивні профорієнтаційні уроки: «Формула вибору професії. Складова «Хочу», «Формула вибору професії. Складова «Можу» серед учнів 9-х класів Калитянської ЗОШ І-ІІІ ст..,  які проводила провідний фахівець з профорієнтації Марина Левкович.  
13 Листопада, 2019 р., 16:28
      08 листопада 2019 року в актовому залі Броварської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 та в актовому залі Калитянської ЗОШ І-ІІІ ст.  пройшов відбірковий етап профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу серед учнівських команд «Обери майбутнє».
13 Листопада, 2019 р., 16:24
01 листопада 2019 року в Будинку культури, стм. Калинівна Броварського району, пройшов відбірковий етап профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу серед учнівських команд «Обери майбутнє».
01 Жовтня, 2019 р., 20:53
25 вересня 2019 року Броварським міськрайонним центром зайнятості спільно з Броварським відділом Головного управління національної поліції в Київській області, відбулася професіографічна екскурсія для учнів шкіл району та ОТГ, де були присутні 49 учнів та керівники груп. Була надана інформація про ситуацію, що склалася на локальному та регіональному ринках праці, характеристика актуальних на ринку праці професій, які використовуються на даному підприємстві (соціально-економічне значення професії, вимоги професії і роботодавця до працівника, характеристика умов праці, перспективи кар’єрного зростання). А також:  "Як правильно вибрати майбутню професію?", "Як проходить навчання та робота правоохоронців?", "Які заклади в Україні готують майбутніх поліцейських" - відповіді на ці та інші питання змогли отримати учні 9-х класів: Великодимерського ліцею, Калинівської ЗОШ І-ІІІ ст.та Семиполківський НВК під час відвідування місцевого відділу поліції.
25 Вересня, 2019 р., 20:19
21 вересня 2019 року в рамках проведення заходів, приурочених святкуванню Дня міста Бровари, Броварський міськрайонний центр зайнятостіі провів виїзний захід з метою інформування мешканців про послуги, які надає служба зайнятості, актуальні вакансії на ринку праці, потребу у спеціалістах  робітничих професій.
24 Вересня, 2019 р., 10:16
З метою сприяння діалогу між роботодавцями та шукачами роботи, а також для профорієнтації учнівської молоді 19 вересня 2019 року вже традиційно у Броварському міськрайонному центрі зайнятості  відбувся осінній День кар’єри та Ярмарок вакансій.   
02 Вересня, 2019 р., 15:53
29 серпня 2019 року Броварським міськрайонним центром зайнятості спільно з Броварським відділом Головного управління національної поліції в Київській області за адресою м. Бровари вул. Ярослава Мудрого, 24, відбулася професіографічна екскурсія, де були присутні 17 дітей та керівники групи Благодійної організації «Київське обласне відділення «Благодійний фонд «СОС Дитяче Містечко». Професіографічна екскурсія розпочалась із чергової частини де була надана інформація о щоденної роботі поліції, також учнів познайомили з роботою інших відділів.  
28 Серпня, 2019 р., 11:05
З метою попередження та всебічного інформування про небезпеку неврегульованої зовнішньої трудової міграції в Броварському міськрайонному  центрі зайнятості,    
13 Червня, 2019 р., 13:49
Не знаєш, яку спеціальність та професію обрати? Фахівці служби зайнятості із задоволенням допоможуть визначитися з цим!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь