Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Заходи

29 Травня, 2019 р., 15:35
З 22 квітня 2019 року за підтримки компанії «Кімонікс Інтернешнл Інк.»  розпочала свою дію   Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ). Ця програма надає грантову підтримку малим та середнім підприємствам та поширюється на всій території України.
29 Травня, 2019 р., 15:33
На 4,7% зменшився рівень безробіття серед молоді м. Броварів та Броварського району - про це наголосив директор Броварського міськрайонного центру зайнятості Максим Вітер. Зокрема, він зазначив, що станом на 1 травня 2019 року кількість безробітних з числа молоді скоротилася  на 158 осіб, порівняно з минулим роком. Крім того, працевлаштовано за січень-квітень 2019 року на 35 осіб більше ніж в минулому році та на 24 особи збільшилася кількість молодих осіб, які приймали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру.
02 Травня, 2019 р., 15:42
Старшокласникам часто бракує інформації, що стосується питань професійного вибору в сучасних соціально-економічних умовах, щоб запобігти помилок у виборі професій, необхідна не тільки теоретична інформація а також практична, а головне дати можливість школярам безпосередньо познайомитися з професіями, отримати інформацію з першоджерел, поспілкуватися з фахівцями своєї справи.
22 Квітня, 2019 р., 13:50
В Броварському міськрайонному центру зайнятості  18 квітня 2019 року відбувся весняний Ярмарок професій. Відвідали захід 15 шкіл Броварів та району, всього 515 учнів, а також вчителі, батьки, гості Ярмарку, та представники ЗМІ та броварського міськрайонного радіомовлення.  
22 Березня, 2019 р., 13:41
Броварський міськрайонний центр зайнятості гостинно розчинив свої двері перед шкільною молоддю.
25 Січня, 2019 р., 13:49
Вибір професії є одним із найвідповідальніших моментів у житті кожної людини. Цей вибір починається ще змалку. Найкраще розкрити свою майбутню професію і творчо відобразити її можна лише в малюнку. Тому цілком доречним стала організація та проведення щорічного обласного конкурсу малюнків для учнівської молоді міста Бровари та Броварського району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь