Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Заходи

01 Вересня, 2021 р., 14:01
З метою працевлаштування громадян на військову службу за контрактом до Збройних Сил України 31 серпня 2021 року в Броварському міськрайонному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій військової частини А0525.
01 Вересня, 2021 р., 14:01
Правильний вибір професії - одна зі складових успіху сучасної людини, що сприяє гармонійному розвитку особистості. Часто буває так, що невірний вибір професійного шляху впливає на все подальше життя.
09 Серпня, 2021 р., 08:28
У Броварському міськрайонному центрі зайнятості вже стало нормою запрошувати на «Семінар із загальних питань зайнятості» представників Броварського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги, тому 04.08.2021 року проходив саме такий семінар, на якому були присутні: 15 безробітних, фахівець Броварського центру зайнятості та представник місцевого Центру з надання безоплатної правової допомоги. Учасники семінару прослухали міні-лекцію, де їх ознайомили з:
26 Липня, 2021 р., 10:26
Сучасній молодій людині досить складно здійснити вибір професії з урахуванням покликання, нахилів, здібностей через те, що варіантів вибору кар’єри  у сучасному суспільстві досить багато, а молоді люди ще не достатньо орієнтуються в особливостях різних професій. З метою підвищення якості надання профорієнтаційних послуг випускникам шкіл пропонується  надання інформаційної підтримки у вирішенні питань вибору професії в сучасних соціально-економічних умовах та з метою активізації процесу професійного самовизначення. Фахівці відділу активної підтримки безробітних у доступній формі надають підростаючому поколінню інформацію, знання щоб належно підготувати їх до усвідомленого професійного вибору й застерегти від тих негараздів, які можуть виникнути власне через брак знань та навичок. Основна причина цього – відсутність інформації, що стосується питань професійного вибору в сучасних соціально-економічних умовах, а також незнання своїх особистісних психофізіологічних особливостей та можливостей.
29 Червня, 2021 р., 11:44
В Броварському міськрайонному центрі зайнятості безробітних часто запрошують на семінари та вебінари з «Підготовки резюме», де учасники заходу запитують для чого потрібні Soft Skills, та вважають головними для роботодавців, при пошуку роботи, професійні знання та вміння. Але не менш важливі й Soft Skills — універсальні непрофесійні якості, які допомагають нам взаємодіяти між собою в команді незалежно від сфери діяльності. Такі навички потрібні для кожної роботи, основні з яких включаються в опис вакансій, та допомагають швидше адаптуватися до змін на ринку праці та переорієнтуватися в разі втрати актуальності вашої сфери зайнятості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь